Gambir Emas : Ketahui Bagaimana Lelaki Ini Yang Dulunya Control Macam Mana Pun Terpancut Awal Jugak. Last-last Menyesal Sebab Tak Beli Gambir Emas Dari Dulu Lagi

Adunan gambir sarawak, ekstrak lintah, tongkat ali, habbatus sauda dan beberapa lagi ramuan istimewa menjadikan "Gambir Emas" produk kegilaan ayah-ayah diluar sana untuk perform ketika mendayung!

SMS / Call (Wan)  011 5504 5653
COD Kuala Lumpur & Kawasan Sekitarnya

COD di Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Puchong, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Sg Buloh & Kawasan Sekitar.

Klik Sini Untuk Beli Online

Rata-Rata Pengguna Gambir Emas (G.E) Bukanlah Mereka Yang Mempunyai Masalah Yang Kritikal, Namun Mereka Inginkan Lebih Kepuasan Bila Bersama Pasangan! 

  • Terasa Diri Bagaikan Raja

    Bila guna produk ini, barang pun jadi sedap dan tahan lama Pelbagai posisi boleh dicuba. Rasa macam raja!

  • Rasa Rendah Diri Hilang

    Kadang-kadang orang lelaki nie bila bersembang dialah juara. Gelakkan orang no 1. Tapi bila tanya tahan lama ke tidak. Mulalah tersenyum sipu.

  • Hubungan Bertambah Ceria

    Mana taka cerianya. Isteri senyum sahaja sampai ke sudah. Hubungan makin bahagia. Isteri semakin sayang !

Ini Dia Manfaat Gambir Emas (G.E)

  • Tahan Lama Tanpa Kebas

    Ramai orang tersilap bancuh gambir akhirnya kebas sampai ke sudah. Pakai G.E Inshaa Allah berasa NIKMAT!

  • Keras, Kemas Baru ada Umpph

    Ya G.E membantu anda untuk mendapatkan “barang” yang keras dan UMPHH!

  • Tambah Saiz "Barang" Anda

    Ekstrak lintah yang terdapat dalam G.E membantu anda untuk menambahkan saiz zakar anda.

SMS / Call (Wan)  011 5504 5653  

Testimoni Gambir Emas: Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan Produk Ini

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Memperkenalkan Gambir Emas

Gambir Emas ini dirumus daripada resepi traditional yang telah digunakan oleh turun temurun. Resepinya yang asli serta bahan yang digunakan berkualiti amat penting untuk memastikan keberkesanan produk ini. Kualiti pembuatannya amat dititik berat oleh kami. Produk ubat kuat lelaki buatan Muslim ini telah diiktiraf oleh KKM bernombor pendaftaran NOT170301566K. Bungkusan botol premium memudahkan penggunaannya malah MUDAH dibawa kemana-mana. Dibawah kami senaraikan isi kandungan yang digunakan untuk menghasilkan ubat produk ini. Inshaa Allah kami mahukan yang terbaik untuk anda!

Isi Kandungan Gambir Emas

Gambir Sarawak

Uncaria Gambir ataupun Gambir Sarawak merupakan tumbuhan yang telah lama digunakan sebagai rawatan batin bagi kaum lelaki.  Ia boleh didapati dalam hutan di kawasan pedalaman Long Panai, Marudi Sarawak.

Gamat

Gamat merupakan haiwan laut yang banyak terdapat di perairan Langkawi. Minyak gamat yang telah diproses mempunyai banyak kegunaan seperti merawat luka serta rawatan bagi bengkak dan sengal-sengal. Kami di G.E cuba sedaya upaya untuk meningkatkan manfaat produk ini kepada pelanggan kami.

Ekstrak Lintah

Ekstrak histamine daripada lintah berupaya untuk membesarkan salur darah dan mencergaskan aliran darah manakala ekstrak nitri oxide dapat mempercepatkan peredaran darah. Ini menjadikan G.E mempunyai manfaat untuk menambahkan size.

Habbatus Sauda'

Habbatus sauda’ atau Nigella Sativa merupakan makanan sunnah yang telah lama dijadikan sebagai ikhtiar penyembuhan bagi pelbagai penyakit.  Habbatus sauda’ mengandungi zat besi, serat, kalsium, karbohidrat, protein, dan kandungan lemak yang menyihatkan. Ya ia terdapat dalam ramuan G.E !

Minyak Zaitun

G.E mengandungi Minyak zaitun terkenal dengan khasiatnya. Juga disebutkan dalam Al-quran berkenaan kekebihannya.

Tongkat Ali

Siapa tidak tahu dengan Tongkat Ali. Seringkali dikaitkan dengan tenaga dalaman hasil daripada khasiat yang terdapat dalam herba ini. Tongkat Ali telah digunakan secara meluas di seluruh dunia. Gambir Emas tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan manfaat daripada herba ini.

Beli Gambir Emas Dengan Kami Dan Dapatkan Hadiah-Hadiah Percuma Sekarang !

  • PERCUMA Perfume Inspired by International Brand (RM 15)

    Ya, untuk anda kalau nak bersama pasangan, kenalah wangi-wangi sikit. Kami berikan percuma sebotol minyak wangi perfume pen Inspired by International Brand untuk anda gunakan. Cepat, kalau lambat-lambat nanti stok habis

  • PERCUMA Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki (RM5)

    Hadiah percuma buki mini MMR ini inshaAllah akan menjadi milik anda pelanggan Muslim dengan pembelian G.E dengan kami. Keluarga yang bahagia juga rezeki. Ayuh belajar cara menjemput rezeki . inshaAllah !

  • Potongan Diskaun 10% Untuk Anda

    Untuk anda yang order dengan kami. InshaAllah kami akan beri diskaun !. Jika anda beli 2, EXTRA diskaun akan diberikan. Kepada pelanggan setia kami, inshaAllah special price untuk anda.

  • PERCUMA Poslaju Bernilai (RM 10)

    Ya, kami tak charge pun poslaju. Waima anda duduk di Sabah dan Sarawak. Tapi jika di luar Malaysia charge yang minima akan di kenakan.

Ikuti Langkah Di Bawah Untuk Membeli

  • 1

    Tempah Melalui SMS / Whatapps

    Anda boleh terus SMS / Whatapps saya di nombor 011 5504 5653 dengan kod ge15. Inshaa Allah saya akan reply untuk memberikan maklumat Bank untuk anda depositkan pembayaran.

  • 2

    Tempahan melalui borang di laman web.

    Anda juga boleh terus melakukan tempahan menerusi borang yang telah disediakan dengan menekan butang beli sekarang dibawah. Cara ini lebih mudah dan cepat. Akan tetapi jika anda tidak biasa menggunakan borang online, anda boleh gunakan cara yang pertama tadi.

  • 3

    Berikan bukti pembayaran dan alamat untuk kami pos.

    Selepas anda membuat pembayaran untuk membeli gambir emas beserta jumlah unit yang ditempah. Anda perlu menghantar bukti pembayaran serta detail maklumat anda seperti nama dan alamat untuk kami poskan terus ke tempat anda.

  • 4

    Temujanji untuk COD (Cash On Delivery)

    Jika anda ingin COD di area KL dan kawasan sekitarnya. Anda boleh terus lakukan temujanji sewaktu anda menghubungi kami. Kami akan cuba untuk COD bagi keselesaan ke dua-dua belah pihak.Hantarkan Nama, Lokasi dan Jumlah botol kepada Wan (011-5504 5653) .

Klik Sini Untuk Beli Sekarang

Untuk tempoh terhad, bagi pengunjung website rasmi http://gambiremas.net , inshaa Allah ada akan dapat segala MANFAAT ubat kuat lelaki Gambir Emas , serta berpeluang mendapat  EXTRA BONUS yang bernilai sehingga RM53 secara PERCUMA (cepattt selagi stok masih ada). Jadi berapakah harga yang anda sanggup bayar untuk ini?

RM 120.00

RM 100.00

Klik Sini Untuk Beli Sekarang

Soalan Yang Biasa Ditanya Berkenaan Gambir Emas

  • q-iconAdakah produk ini betul-betul berkesan? Musykil saya.

    Kami telah mempunyai ramai pelanggan yang telah berjaya. Rata-rata daripada mereka amat berpuas hati dengan hasil daripada menggunakan produk ini. Namun kami masih belum berani menyatakan yang G.E ini CONFIRM dapat menyelesaikan masalah tuan. Seperti tuan membeli panadol, kebanyakkannya memang akan rasa surut demam apabila mengambil panadol. Akan tetapi ada juga yang tak berkesan dengan panadol.Begitulah perumpamaan yang boleh kami berikan. Inshaa Allah ini merupakan salah satu ikhtiar. Berdasarkan testimoni-testimoni mereka yang sudah berjaya, tidak salah untuk tuan pula mencubanya!

  • q-iconProduk nie ada KKM tak? Ada kesan sampingan ke tak?

    Produk kami ini telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Boleh rujuk NOT170301566K. Alhamdulillah setakat ini tak dengar lagi kesan sampingan seperti radang kulit dan sebagainya. Cuma terjadi apabila bahagian sulit itu tidak dibersihkan, ataupun sejurus selepas bercukur, terus disapu Gel G.E, akan terasa pedih. Jadi cara penggunaan yang betul juga perlu dititk beratkan. Produk ini untuk kegunaan luaran sahaja. Tidak boleh dimakan

  • q-iconKena basuh dahulu ke sebelum bersama pasangan?

    Saya sarankan anda basuh dahulu. Tapi sebelum basuh tunggu dahulu selama 45 minit – sejam untuk gel meresap kedalam kulit. Jadi anda tak perlu pening kepala. Mudah 🙂

  • q-iconBerapa lama untuk dapat panjang dan besar?

    Ada pelanggan kami yang dapat setelah menggunakan 2 botol. Apa yang kami boleh katakan, kesannya berbeza untuk setiap individu. Inshaa Allah dengan penggunaan produk ini dan teknik urutan yang betul dapat merealisasikan matlamat anda. Kami kongsikan cara urutan G.E untuk panjang dan besar kepada anda dibawah website Gambir ini.

  • q-iconBoleh bawak pergi sembahyang?

    Oleh kerana produk G.E ini ada extract daripada lintah. Jadi ia tidak boleh dibawa ke sembahyang.

  • q-iconKalau Pos macam mana pulak nak lindungi privasi kami? Segan la orang tau kami beli ubat kuat!

    Jangan risau tuan, kami akan tulis sebagai kategori berlainan serta kami tak akan paparkan gambir emas di atas borang pos. Privasi pelanggan kami juga amat kami titik beratkan kerana kami faham akan sensitiviti setiap pelanggan kami 🙂

  • q-iconSaya nk penerangan secara telefon boleh?

    Boleh boss, whatapps / sms sahaja saya di 011-5504 5653. Nanti saya akan hubungi semula. Tak perlu risau sy tak charge lebih 🙂

  • q-iconTak kahwin lagi boleh beli tak?

    Maaf kami hanya menjual kepada yang sudah berkahwin sahaja. Walaupun alasan anda untuk persediaan,anda tak perlu risau. Malam pertama guna sahaja dahulu apa yang ada. Lepas itu baru kita cuba cari Produk G.E ini. 🙂

  • q-iconKalau 'barang' saya memang tak naik lagi dari dulu..boleh sembuh tak?

    Saya sarankan tuan berjumpa dengan doktor terlebih dahulu. Namun tidak menjadi satu kesalahan untuk tuan berikhtiar dengan menggunakan Gambir Emas . Cumanya saya tidak boleh janji sama ada belum sembuh ataupun tidak. Saya doakan agar tuan segera pulih Inshaa Allah.

  • q-iconMacam mana nak beli nie? Saya dah tak sabar.

    Mudah sahaja bos, hanya perlu call/sms/whatapps sahaja saya 011-55045653 untuk saya urusakan penghantaran.

Pautan Video Gambir Emas

Cara Guna Gambir Emas

Teknik Urutan Batin Yang Boleh Digunakan Sewaktu Menggunakan Gambir Emas

Pautan Akhbar Berkenaan Gambir Emas

SMS / Call (Wan)  011 5504 5653